Beer & Cocktail's Bar

Ha unod már a megszokottat, lépj ki a szürkeségből és kóstolj bele a BLACKWOOD stílusának esszenciájával fűszerezett élvezetbe!

2020 augusztusában a Halközben új kaland indul, viszont a PANDÉMIA számunkra is óriási kihívást jelentett. Mi mindent elkövettünk, hogy az álmainkat ne veszítsük el. Rengeteg áldozattal járt, de átvészeltük ezt az időszakot. Sok szeretettel várunk Debrecen legújabb sör és koktélbárjába. Azért vagy itt, hogy elindulj az utadon, megleld az otthonodat és abban az örök boldogságot. Megszületünk, elindulunk, s egyszer megérkezünk. Elérkezett a pillanat…ITT VAGYUNK! MEGSZÜLETTÜNK!

Ahogy a szlogen is hirdeti a sör a bizonyíték arra, hogy az Isten szeret minket és azt akarja, hogy MI boldogok legyünk. A koktél pedig több, mint ital, egy életérzés. Szeretnénk az elixírek művészetét megismertetni Veled! Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik koktél vagy sörkülönlegesség amelyik BlackWood-ban készül csodássá varázsolja majd a napodat vagy éjszakádat… Ha unod már a megszokottat, lépj ki a szürkeségből és kóstolj bele a BLACKWOOD stílusának esszenciával fűszerezett élvezetébe! Egy jó ital, olyan mint egy gyengéd szerető…Minden korty, kellemes libabőrt és meleg érzést varázsol…de ha türelmetlen vagy és durva másnap megbosszulja magát…A jó szerető nem kapkod, hanem minden pillanatot megél! A BLACKWOOD egyik fontos alapelve… Minden amit el tudsz képzelni, az valóságos… Foglalj asztalt a város legújabb bárjába!

VIP SZOBA (15 fő maximum), GALÉRIA (10 fő), ROOM (5 fő), TERASZ (70 fő)